levitra buy

Με το πολύ όμορφο DownwinRace του Athens Watersports, έκλεισε η αγωνιστική σεζόν του 2018.

Το κλασικό downwind run, Λούτσα-Βραυρώνα από την ανάποδη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι συμμετείχαν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στο "Loutsa SUP Challenge– Vol.2

Με τους ανέμους να πνέουν από διαφορετικές διευθύνσεις και με διαφορετικές εντάσεις, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, δεν γνωρίζαμε τι πραγματικά θα ξημέρωνε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Από νωρίς το πρωί όμως, ο Νοτιάς έδειξε τις διαθέσεις του. Πολλά υποσχόμενος, ξεκίνησε με τέλεια διεύθυνση Ν.ΝΔ, αλλά γύρισε γρήγορα σε Ν. O κυματισμός τέλειος για όλους, με ανοικτό διαχωρισμό ανάμεσα στα κύματα, ύψος 60-80 cm και πλάτος πολύ μεγάλο, συνθήκες εύκολες για όλους τους αρχάριους/μέσους αναβάτες και τέλειες για τους καλούς, αφού η μεγάλη περίοδος από κύμα σε κύμα θα έδινε ευκαιρίες για απίστευτα ride κυρίως στην μέση και το τέλος της διαδρομής.

loutsa sup challenge v2 05 670

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 έρχεται το "Loutsa SUP Challenge 2018 - 2nd Edition" στο Athens Watersports Club.

Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, βάσει των προγνώσεων, θα είναι ιδανικές για ένα Downwind Run που πολλοί λαχταρούσαν εδώ και πολύ καιρό. Αυτή τη φορά όμως δεν θα έχει τη γνωστή διαδρομή από Βορρά προς Νότο, αλλά την αντίθετη!

*ΠΡΟΣΟΧΗ* To σημείο συνάντησης και η γραμματεία θα είναι στο χώρο του Athens Watersports Club. 25ης Μαρτίου 80, Αγ.Νικόλαος, Άρτεμις

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 έρχεται η επανάληψη του "Loutsa SUP Challenge 2018"

Μετά το πολύ πετυχημένο πρώτο event που διοργάνωσε το Athens Watersports Club, στις 8 Ιουλίου 2018, στη Λούτσα, δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε για το δεύτερο.

Ο καιρός φαίνεται υπέροχος και αρκετά ζεστός για την εποχή και αν το νοτιαδάκι της πρόγνωσης παραμείνει, τότε μπορεί να απολαύσουμε όλοι ένα εύκολο downwind, σε συνθήκες που δεν θα είναι απαγορευτικές για τους λιγότερο έμπειρους.

Τα SUP events του AWS Club απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ! Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, η ηλικία σας ή ο εξοπλισμός που διαθέτετε, ασχέτως αν είστε αθλητής ή απλός λάτρης του Stand Up Paddle Surfing, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία, μπορείτε να συμμετέχετε, να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας, να τερματίσετε, να ζήσετε τον ανταγωνισμό ή απλά να ευχαριστηθείτε τη βόλτα και την παρέα.

loutsa sup challenge 2018

Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 ένας ακόμη όμορφος τεχνικός αγώνας διοργανώθηκε από το Athens Watersports Club, στην παραλία του Αγίου Νικολάου στη Λούτσα. Εκεί που ξεκίνησαν όλα πριν από επτά χρόνια και συνεχίζει να χτυπά δυνατά η καρδιά του Ελληνικού SUP.

85 φίλοι του Stand Up Paddle Surfing δήλωσαν συμμετοχή στο “LoutsaSUPChallenge 2018” και 75 από αυτούς παρατάχθηκαν τελικά στη μεγάλη γραμμή εκκίνησης, μπροστά από το AWS Club.

Το Athens Watersports Club, ανακοίνωσε δύο αγώνες SUP για τη σεζόν 2018.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 και ο δεύτερος την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Οι αγώνες του AWS Club απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ! Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, η ηλικία σας ή ο εξοπλισμός που διαθέτετε, ασχέτως αν είστε αθλητής ή απλός λάτρης του Stand Up Paddle Surfing, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε αγώνες, μπορείτε να συμμετέχετε, να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας, να τερματίσετε, να ζήσετε τον ανταγωνισμό ή απλά να ευχαριστηθείτε τη βόλτα και την παρέα.

loutsa sup challenge 2018

Aπό το 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival δεν θα μπορούσε να λείψει ένα από τα πλέον δημοφιλή και πλεόν γρήγορα αναπτυσσόμενα θαλάσσια αθλήματα, το SUP (Stand Up Paddleboard), μιάς και μπορούν να το απολαύσουν μικροί ,μεγάλοι, άνδρες ή γυναίκες χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Ετσι λοιπόν γιά να προβληθεί και να διαδοθεί το άθλημα αυτό στη Βόρεια Εύβοια θα πραγματοποιηθούν αγώνες και επιδείξεις από την έμπειρη ομάδα του Forward με την στήριξη της ανγνωρισμένης σχολής θαλασσίων αθλημάτων, Athens Watersports Club.

EMWF sup1

Σελίδα 1 από 20
cialis buy
levitra buy