viagra super force
30.07.13

"3rd Hellenic SUP CUP 2013" - Αποτελέσματα 1st Stop Λούτσα 28/7/13

Με τον άνεμο εχθρό αλλά και σύμμαχο συγχρόνως, πήραν εκκίνηση οι 83 αθλητές που συμμετείχαν στον 1ο αγώνα του 3rd Hellenic SUP CUP 2013, στην παραλία του Αγ.Νικολάου της Λούτσας. Ο άνεμος που έπνεε με ένταση 16-20 μίλια και διεύθυνση Β-ΒΑ φόβισε και ταλαιπώρησε τους πολλούς νέους αθλητές, που ξανοίχτηκαν κοπηλατώντας στον κόλπο της Λούτσας, για την πρώτη Downwind διαδρομή της SUP σταδιοδρομίας τους. Αντίθετα δεν ικανοποίησε τους παλιούς, που ήθελαν περισσότερη ένταση και λίγο μεγαλύτερο κύμα για να ευχαριστηθούν τον αγώνα.

4

6

Με τους αναβάτες όλους στη σειρά, ντυμένους με τα πορτοκαλί lycra της διοργάνωσης, δόθηκε η πιο θεαματική εκκίνηση στην ιστορία του Ελληνικού SUP.

Το ασθενοφόρο στη στεριά, τα παραπλέοντα φουσκωτά σκάφη βοηθείας, το ιστιοπλοϊκό και οι ναυαγοσώστες στη θάλασσα, λειτούργησαν καταλυτικά στην ψυχολογία όλων.

5

3

Έτσι κανείς δεν λύγησε από την απόσταση των 6,4 ναυτικών μιλίων, ούτε από τα κύμματα που μεγάλωσαν αρκετά μετά το ½ της διαδρομής και όλοι άξια έφτασαν στη γραμμή του τερματισμού.  Πέρασαν τη χοάνη και την αψίδα της Red Bull, που ήταν στημένη μόνη της και επιβλητική στη μέση του κόλπου της Βραυρώνας, νιώθοντας τη χαρά και την ικανοποίηση του τερματισμού, άλλοι για το χρόνο και το αποτέλεσμα και άλλοι για το ακατόρθωτο που κατάφεραν να φέρουν σε πέρας.

Πρώτος τερμάτισε ο "συνήθης ύποπτος" Γιώργος Φράγκος, με δεύτερο τον Βασίλη Κασκαμπά και τρίτο τον Φροντιστή Πέτρο.

2

7

Οι αθλητές επέστρεψαν γρήγορα με το πούλμαν της διοργάνωσης πίσω στο χώρο του αγώνα. Με τον μπουφέ να ικανοποιεί την όρεξη όλων και τους φυσικούς χυμούς της Οικογένειας Χριστοδούλου να δροσίζουν τους αθλητές, φτάσαμε στο δεύτερο ήμιση της διοργάνωσης, στη σκυταλοδρομία.

13

Πολλές ομάδες, μεγάλος συναγωνισμός και πολύ έντονη η παρουσία των παιδιών, κυρίως αυτών της ομάδος του Γιώργου Φράγκου από την Άνδρο. Φτάσαμε έτσι στον τελικό με 2 ομάδες ανδρών και 2 παιδών να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή της σκυταλοδρομίας, που τελικά κατέληξε στην ομάδα ανδρών της Άνδρου (Γ.Φράγκος, Δ.Κωσταντής, Γ.Κωσταντής, Χ.Σαβάκης)

10

Η επιλεγμένη μουσική των D.J της Red Bull, έντυσε μουσικά τον αγώνα, το light speakage του Timothy κάλυψε, παρουσίασε ενημέρωσε το κοινό για τα δρώμενα, τους χορηγούς και τους επόμενους αγώνες. Ο Peter Bramwell και το Meltemi Watersport καθώς και ο Γιώργος Φράγκος και το WeSurfIn, έδωσαν ανοιχτές προσκλήσεις σε όλους για τα επόμενα Events, στο Μυλοπότα της Ίου στις 24-25 Αυγούστου και στο Κυπρί της Άνδρου στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση έκλεισε με ένα ομαδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με γιόγκα από την Πόλυ Πηλού, SUP, Pilates & Yoga Trainer, που ξεκούρασε και ανακούφισε όσους το παρακολούθησαν. Ο Ηρακλής Πεχλιβανίδης προσέφερε τις υπηρεσίες του Therapeutic Modalities σε όσους το είχαν ανάγκη.

11

Περισσότερες φωτογραφίες από τις SUP φωτογράφους, της Wet Production, Αθηνά Κοσμαδάκη, Αλμπίνα Σουμκόβα και Ελένη Νασσάτη, θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook 

Η διοργανώτρια Naish.gr και η χορηγός BIC® και Βic Sport, ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. 

Next Stop: Μυλοπότας Ίου, 24-25 Αυγούστου

Αποτελέσματα Αγώνα

14

Πατήστε εδώ για ολόκληρη τη Λίστα των Αποτελεσμάτωνlogo_event

online pharmacy