viagra super force
01.10.13

12o Δ.Τ. 3rd Hellenic SUP CUP 2013 - ΕΚΑΤΟ !

Λούτσα 29/9/2013. Σταθμός στην ιστορία του Ελληνικού SUP

Με σύμμαχο τις τέλειες καιρικές συνθήκες, άπνοια και θάλασσα λάδι, δόθηκε η εκκίνηση του 4ου αγώνα του Hellenic SUP CUP 2013 στους 100 συμμετέχοντες, που αποτελεί τον αριθμό ρεκόρ για Ελληνικό αγώνα.

Εικόνα μοναδική και σπάνια. Ο πάντα γεμάτος από πολύχρωμα πανιά του windsurf και αετούς κόλπος της Λούτσας, άδειος και ήρεμος, γέμισε με SUP και τους αναβάτες με τα πορτοκαλί Lycra της διοργάνωσης.

loutsa4_3

Τα ήρεμα νερά της παραλίας του Αγίου Νικολάου, άφρισαν και ανακατεύτηκαν μετά την εκκίνηση των αθλητών που ξεχύθηκαν κωπηλατώντας προς τη σημαδούρα 1, όπου δόθηκαν μάχες σώμα με σώμα πάνω στη στροφή από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο για μια καλύτερη θέση. Από εκεί και ύστερα τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν, κωπηλατώντας προς τη σημαδούρα 2 και 3. Μετά τη σημαδούρα 3, τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει αρκετά, για να φτάσουν μετά τον περίπλου των νησιών και τη σημαδούρα 4, στην τελική ευθεία προς τον τερματισμό.

loutsa4_11

loutsa4_1

loutsa4_13

Με τους κριτές της επιτροπής στα σκάφη τους δίπλα σε κάθε σημαδούρα, να ελέγχουν τις διελεύσεις των αθλητών, τα σκάφη της επιτροπής να παραπλέουν και να ελέγχουν τον αγώνα, τους φωτογράφους να μην χάνουν στιγμιότυπο, τις σκούπες Μάνο και Βαγγέλη να σπρώχνουν και τους πιο αδύνατους προς τον τερματισμό, ολοκληρώθηκαν τα 4,9 Κm της διαδρομής του αγώνα.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Κοκκαλάνης Βύρωνας, 3ος παγκόσμιος πρωταθλητής windsurfing RSX 2013, 6ος Ολυμπιονίκης Λονδίνο 2012, τερμάτισε πρώτος με μισό σκάφος διαφορά από τον 2ο Κωνσταντή Γιώργο από την Άνδρο. 3ος με αρκετή διαφορά τερμάτισε ο Γαλάνης Τάσος, ακολουθούμενος από τους Νίκο Σκόρδο και τον μικρό καρχαρία του Γιώργου Φράγκου, Νίκο Συρίγο, που έδειξε τα κοφτερά του δόντια σε πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία και δύναμη αντιπάλους.

loutsa4_7

loutsa4_6

Χαρακτηριστική η παρότρινση του P.R.O. “συνέχισε δυνατά, όταν τερματίσεις δεν θα πεις τον αριθμό σου, θα πεις μόνο ότι είσαι 13 ετών”. Με το 1/5 των συμμετοχών, συνολικά 22, να είναι παιδιά ηλικίας 7-17 ετών, ο αγώνας είχε νεανική ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Στις Γυναίκες την 1η θέση πήρε η περυσινή νικήτρια του Ισθμού της Κορίνθου Γιασουμή Μικαέλλα, που τίμησε με την παρουσία της τον αγώνα, αφού ταξίδεψε από την Κύπρο γι’αυτό το σκοπό, 2η η Αλπούς Βικτωρία και 3η η Κωνσταντίνα Κονταρίνη (14 ετών).

loutsa4_9

loutsa4_14

Μεγάλη απουσία, αυτή του Γιώργου Φράγκου, του Άκη Χρυσοχού και της ομάδας παιδιών Bic Techno, που δεν παρεβρέθηκαν στον αγώνα, λόγω υποχρεώσεων σε αγώνα Racking List που ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή και τους ανάγκασε να χάσουν αυτή την τελευταία αναμέτρηση στη Λούτσα και πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Μετά το refill στο μπουφέ της διοργάνωσης, η συνέχεια δόθηκε στην παραλία με το sprint race 200m. Εκκίνηση σε 10δες, με ίδια σκάφη, στροφή σε μία σημαδούρα, σκληρή μονομαχία για μια θέση στον τελικό, όπου τερμάτισαν 1ος ο Κωσταντής Γιώργος, 2ος ο Κοκκαλάνης Βύρωνας και 3ος ο Βαλσαμίδης Κωνσταντίνος. Στο sprint Γυναικών τερμάτισαν 1η η Κονταρίνη Κωνσταντίνα, 2η η Πόλυ Πήλου, 3η η Γιασουμή Μικαέλλα.

loutsa4_8

loutsa4_10

loutsa4_4

Και η ημέρα έκλεισε με yoga session από τη Πόλυ Πηλού

loutsa4_12

Με τον 4ο αγώνα της Λούτσας, έκλεισε ο κύκλος της κανονικής περιόδου του 3rd Hellenic SUP CUP και απομένει ο τελικός για να αναδείξει τον πρωταθλητή.

Ραντεβού στις 20 Οκτωβρίου για την τελική αναμέτρηση, στην αρένα του Ισθμού της Κορίνθου.


Περισσότερες φωτογραφίες από τους SUP φωτογράφους, της Wet Production, Αθηνά, Αλμπίνα και Αλλέξανδρο, θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook 


Αποτελέσματα Αγώνα

loutsa2_results

Πατήστε εδώ για ολόκληρη τη Λίστα των Αποτελεσμάτων


logo_event

online pharmacy