viagra super force
29.09.15

4ος αγώνας του Hellenic SUP CUP - Λούτσα 27.09.15 - Αποτελέσματα

Έχοντας πιστέψει στην ιδέα μιας διοργάνωσης ενός αγώνα SUP στην περιοχή του κόλπου του Πόρτο Ράφτη, που όλους τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή και θαλάσσιες δραστηριότητες, απογοητεύτηκα από τη δεύτερη αρνητική απάντηση του Υπολιμενάρχη του τοπικού λιμενικού σταθμού.

Με το κεφάλι κατεβασμένο γύρισα στα ίδια. Ονειρεύτηκα μια έκπληξη για τον καιρό της Κυριακής 27.9.15 με άνεμο βόρειο 5-6 bft για ένα downwind, κάτι που όμως δεν επαληθεύτηκε ποτέ. Έτσι αποφάσισα το ίδιο στήσιμο με τον προηγούμενο αγώνα της Λούτσας, ο οποίος είχε αγωνιστικό χαρακτήρα για τους αθλητές και για τους δυνατούς SUPers, ενώ παράλληλα η μικρή διαδρομή έδινε την ικανοποίηση του απαιτητικού στίβου αλλά και του τερματισμού στους πιο αδύνατους και στα πολλά παιδιά της διοργάνωσης.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 10

Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 102 και η πρόβλεψη του καιρού έδειχνε ικανοποιητική ή μάλλον τέλεια. Οι συμμετέχοντες από την Άνδρο είχαν την τιμητική τους, αφού ήταν η πολυπληθέστερη ομάδα από την επαρχία.

Οι Λαρισαίοι κατέβασαν την δεύτερη σε δύναμη ομάδα, ενώ οι μεμονωμένες συμμετοχές από Νάξο, Σύρο, Πάτρα, Καλαμάτα και Χαλκίδα, έδωσαν έναν άλλο αέρα στη διοργάνωση που χωρίς φανφάρες, χρηματικά έπαθλα και δώρα, διατηρεί στο ακέραιο τον αθλητικό της χαρακτήρα με σωστούς αγώνες για όλους αυτούς που πραγματικά αγαπούν το SUP.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 09

Όλα ήταν σχεδόν τα ίδια, με μόνη μεγάλη διαφορά τη μακρά αποχή των συμμετεχόντων αθλητών σε αγώνες, αφού οι περισσότερες από 70 ημέρες αποχής στοίχισαν σε πολλούς επιδόσεις και καλύτερα αποτελέσματα.

Οι εγγραφές έγιναν, τα βραχιολάκια δόθηκαν, ακολούθησε η προετοιμασία και η ενημέρωση και όλοι στο νερό. Τα παιδιά πολύ περισσότερα από ποτέ και κάποιοι γονείς να πιέζουν την επιτροπή για συμμετοχή των παιδιών τους, παρά τη μικρή ηλικία τους και το ότι δεν ήταν ικανά να τερματίσουν ούτε τον μικρό στίβο.

Επειδή το πνεύμα του αγώνα είναι ανοιχτό, η θάλασσα ήταν ήρεμη και τέλεια και η ασφάλεια με τα παραπάνω του απαιτούμενου αριθμού σωστικών δεδομένη, δόθηκε το ΟΚ και έτσι πήρε εκκίνηση και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής που συμμετείχε φέτος στους αγώνες του Hellenic SUP CUP, ο Βασίλης Ζωγράφος 4,5 ετών.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 08

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 02

Εκκίνηση λοιπόν για 83 αθλητές. Μια εικόνα μοναδική, είναι αυτή που θα ήθελα να βλέπω συνέχεια. Η αγωνία, η ένταση, η προσπάθεια, τα ήρεμα νερά να αφρίζουν, τα κουπιά να χτυπούν το ένα το άλλο, κάποιοι να ξεχωρίζουν, κάποιοι άλλοι να πέφτουν και μετά ηρεμία.

Όλοι στην πορεία για τη σημαδούρα ένα. Εκεί στρίβουν όλοι, είναι ακόμη δυνατοί, το ηθικό ακμαιότατο και η προσπάθεια να ξεκαθαρίσει ο καθένας τη θέση του μέσα σε αυτόν τον μεγάλο αριθμό αθλητών είναι απόλυτα επιτακτική. Τώρα, όσο είναι νωρίς. Αισθανόμουν το πάθος όλων να ξεχειλίζει. Αυτή τη φορά τα πράγματα ξεκαθάρισαν νωρίς.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 01

Μετά τη σημαδούρα ένα και φεύγοντας downwind, αφού ο ελαφρύς ανατολικός άνεμος που φυσούσε έδινε αυτή τη αίσθηση, ο Γιώργος Φράγκος άνοιξε τη διαφορά με τον Νίκο Συρίγο που τον ακολουθούσε στη 2η θέση, και 3ος κολλητά πίσω του ο Γιώργος Κωσταντής.

Ο Αλέξανδρος Πράπας από τους δυνατούς μονομάχους και διεκδικητής του τίτλου, έμεινε με μικρή διαφορά 4ος, ακολουθούμενος από το πρώτο 12'6" του Δημήτρη Απαλαγάκη, ενώ την εξάδα έκλεισε ο μικρός Φαίδων Δούκας με 14'0". Με μόνο αλλαγή το πέρασμα του Κωσταντή στη δεύτερη θέση και του Συρίγου στην τρίτη, έκλεισε χωρίς κάτι άλλο και με τις διαφορές σταθερές και το 2ο lap του αγώνα.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 11

Από πίσω ήταν αρκετή η πίεση ανάμεσα στον Γιάννη Τούντα και τον Μάριο Κρίτη για τη 2η και 3η θέση στα 12'6". Στην κατηγορία FUN o Σπύρος Ζώτος έχασε την 3η θέση από τη μέση και μετά από τον Μάνο Μαυρομμάτη.

Στα παιδιά 14'0" ο Ιάσωνας Ανδρονής δεν απείλησε ποτέ τον Φαίδωνα Δούκα για να δούμε κάποια από τις μεγάλες μάχες που μας συνήθιζαν στο παρελθόν.

Το ίδιο σενάριο και στα 12'6" των παιδιών, αφού ο παλιός πρωταθλητής Γιώργος Γιγίνης δεν απείλησε ποτέ τον δυνατό Ηλία Κρόπικ, που φέτος κάθεται σταθερά στην 1η θέση της κατηγορίας.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 07

Στα παιδιά κάτω των 10 ετών, ο νέος αθλητής Ανδρέας Βούλγαρης, που ήρθε με πάθος και αξιώσεις δεν απείλησε τον έμπειρο Πέτρο Κονταρίνη που τερμάτισε την μεγάλη διαδρομή και καθάρισε τον αγώνα.

Όλες οι υπόλοιπες μάχες δόθηκαν σε προσωπικό επίπεδο, αφού οι υπόλοιποι αθλητές και τα παιδιά δεν συναγωνίζονταν μεταξύ τους αλλά μόνο για την ικανοποίηση του τερματισμού.

Οι υπερβάσεις πολλές, αφού πολλοί τερματίζοντας το πρώτο lap, πήραν την απόφαση να συνεχίσουν και στο δεύτερο, δείχνοντας ότι οι δυνάμεις μας είναι αστείρευτες και μπορούμε να καταφέρουμε και αυτό που δεν φανταζόμαστε.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 06

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή, για την προσπάθεια, για το αποτέλεσμα.

Η διευθύντρια της σχολής Athens Watersports, αλλά και αθλήτρια του SUP, Πόλυ Πηλού χαλάρωσε όλα τα κουρασμένα και σφιγμένα κορμιά με ένα Yoga Session ενώ ο Κωστής Κοντοδήμος, με το αθλητικό θεραπευτικό μασάζ τους εξαφάνισε μυϊκούς πόνους και χαλάρωσε όλους του αθλητές που επισκέφτηκαν το κρεβάτι-μασάζ του.

Ακολούθησε φαγητό στο μπουφέ, συζητήσεις και η απονομή για να κλείσει η ημέρα όλων με ένα τεράστιο χαμόγελο και με μια σκέψη. Τώρα πάμε στον Ισθμό.

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 05

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 12

Ήταν ένας αγώνας ήρεμος, αφού η μακρά αποχή είχε κατευνάσει τα πάθη και τις εντάσεις και είχε αφήσει μόνο το αθλητικό πνεύμα να λειτουργεί.

Έσταξε όμως μια σταγόνα αδρεναλίνης στο αίμα όλων ξανά, εν' όψη του τελικού αγώνα της χρονιάς που θα γίνει την 1η Νοέμβρη, με τον Διάπλου του Ιστορικού Ισθμού της Κορίνθου.

Ευχαριστούμε πολύ όσους ταξίδεψαν από μακριά και τίμησαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που παρακολουθούν τακτικά τους αγώνες του H.S.C.

Ραντεβού στον Ισθμό!

Στο βάθρο ανέβηκαν οι:

Κατηγορία Ανδρών 14'0"
1ος : Γιώργος Φράγκος (NSP)
2ος : Γιώργος Κωνσταντής (Naish)
3ος : Νίκος Συρίγος (Naish)

Κατηγορία Ανδρών 12'6"
1ος : Δημήτρης Απαλαγάκης (JP)
2ος : Γιάννης Τούντας (Naish)
3ος : Μάριος Κρίτης (Naish)

Κατηγορία Γυναικών 14'0" 
1η : Κωνσταντίνα Κονταρίνη  (Naish)
2η : Βιργινία Εθνοπούλου (Naish)
3η : Βανέσσα Αθανασιάδου (Naish)

Κατηγορία Γυναικών 12'6"
1η : Μικαέλλα Γιασουμή (Bic)
2η : Εύα Μπόζντιακ (Naish)
3η : Πόλυ Πηλού (Naish)

Κατηγορία Παίδων 14'0"
1ος: Φαίδων Δούκας (Naish)
2ος: Ιάσων Ανδρονής (Naish)
3ος: Γιώργος Ανδρεόπουλος (Naish)

Κατηγορία Παίδων 12'6"
1ος: Ηλίας Κρόπικ (Naish)
2ος: Γιώργος Γιγίνης (Naish)
3ος: Νικόλαος Κρικέλης (Naish)

Κατηγορία FUN
1ος: Αλέξανδρος Θεοχάρης (Naish)
2ος: Βαγγέλης Αβραμίδης (Naish)
3ος: Μάνος Μαυρομάτης (Naish)

 hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 04

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa 03


Με την υποστήριξη του FRULITE OnTheGo - H ενέργεια που χρειάζεσαι φυσικά!


Μουσική: DJ Δημήτρης Βρεττός

Φωτογραφίες: Χρήστος ΑνδρονήςΗλίας Μερτής


Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικα:

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa2 results

Δείτε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

hellenic sup cup 2015 4th race loutsa2 results category


Δείτε το PHOTO GALLERY ΕΔΩ

Δείτε το VIDEO του αγώνα:


 

Μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές του πρωταθλήματος για μια ακόμη χρονιά είναι οι εταιρείες BIC® και NAISH

Λίγα λόγια για την BIC® Sport

H BIC® έχει παρουσία στο χώρο με την BIC® Sport από το 1979. Δημιουργήθηκε από τον Baron Bich, έναν άνθρωπο παθιασμένο με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα. Πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στην κατασκευή των windsurf, διατηρώντας την αξιοπιστία, την απλότητα, την εφευρετικότητα και το οικονομικά προσιτό προφίλ. Τα τελευταία 20 χρόνια επεκτάθηκε και σε άλλα τμήματα της αγοράς κατασκευάζοντας τις πρώτες σανίδες SUP BIC® το 2008.

NAISH - The Boardriding Company

Με έδρα το Maui της Hawaii και με τον άνεμο, το νερό και τα κύματα στο αίμα μας, η ομάδα Naish αναζητά πάντα νέους τρόπους ώστε να βοηθήσει τον καθένα να απολαύσει τον κόσμο του windsurfing, kiteboarding και SUP. Βασισμένοι στη δική μας έρευνα και τεχνολογία, σε  καινοτομίες  και υψηλής ποιότητας προϊόντα, αποτελούμε πλέον ηγετική δύναμη στο χώρο μας, με συνεχή προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

Aloha,
Robby Naish
signature

footer 2015


Πληροφορίες για τη BiC:
Για περισσότερα από 60 χρόνια, η BiC® τιμά την παράδοσή της στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές προς το καταναλωτικό κοινό σε όλη την υφήλιο. Χάρη σε αυτή τη σταθερή αφοσίωση, η BiC® έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Τα προϊόντα BiC®πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως.
Στην Ελλάδα, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της BiC® Violex περιλαμβάνει γραφικά είδη, αναπτήρες, ξυριστικά, αφρούς ξυρίσματος, καλσόν, κάλτσες και είδη θαλάσσιων σπορ. Στην Αθήνα, στην περιοχή της Άνοιξης εδρεύει το Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC®, καθώς και πέντε μονάδες παραγωγής, οι οποίες παράγουν κλασικά ξυριστικά και το 100% της νέας γενιάς ξυριστικών. Πάνω από το 90% της παραγωγής εξάγεται, με διανομή σε 153 χώρες ανά τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.bicworld.com

 

online pharmacy