viagra super force
05.10.16

H.S.C. 4th stop - Loutsa 2.10.2016

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, Λούτσα Athens Watersports.

Η αντίθεση σε όλο της το μεγαλείο από πλευράς καιρού στο “6th Hellenic SUP CUP 2016”.

Από τη μια, η αναβολή του αγώνα της Άνδρου, προς απογοήτευση των συνδιοργανωτών Wesurfin και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, λόγω ισχυρών ανέμων 8bft τον μήνα Σεπτέμβριο και από την άλλη ο τέλειος καλοκαιρινός καιρός με άπνοια Οκτώβριο μήνα στη Λούτσα, όπου μεταφέρθηκε τελικά η 4η στάση του HSC.

Με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, αλλά και όλους τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους παρατεταγμένους στη γραμμή εκκίνησης, η κ.Αρίστη Αχιλαρά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών έδωσε την εκκίνηση του αγώνα, που ήταν και ο 3ος Διασυλλογικός αγώνας SUP της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ-SUP.

Ο στίβος τεχνικός, μεσαίων αποστάσεων 7 χιλιομέτρων με 16 σημεία στροφής και μία έξοδο στη στεριά το SetUp για τις κατηγορίες Race 14’0” και 12’6”, ενώ μικρότερος στίβος 3 χιλιομέτρων, με 4 στροφές και έξοδο στη στεριά για τις κατηγορίες Surf και Παιδιών, και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Ενώ ο μικρός στίβος φαίνεται σχετικά απλός, ο μεγάλος στίβος διαμορφώνεται ουσιαστικά από τον αθλητή. Αυτός είναι που πρέπει να μελετήσει και να επιλέξει, πότε θα «κόψει δρόμο» θα παρακάμψει δηλαδή την μεσαία σημαδούρα και θα χρησιμοποιήσει τον ένα και μοναδικό «άσσο στο μανίκι» του, το Beach Lap. Ίσως η σωστή επιλογή της παράκαμψης κρίνει και το αποτέλεσμα.

Μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση, εκεί που θεατές και αθλητές νομίζουν ότι καταλαβαίνουν τι γίνεται, αρχίζουν οι έξοδοι από το νερό από κάποιους για το Beach Lap και όλα μπερδεύονται, οι “race” με τους “surf», οι πρώτοι με τους τελευταίους, και όλα πια στηρίζονται στους ανθρώπους της επιτροπής που παίρνουν διελεύσεις, από κάθε σημεία στροφής, καθώς και από το Beach Lap.

loutsa 2 2

Όλοι για πρώτη φορά πιέζονται σωματικά και πνευματικά, τόσο που τα χάνουν στην κυριολεξία, γιατί εκεί που είσαι πρώτος βρίσκεις μπροστά σου τρία «Surf» στη σειρά και δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται. Στον επόμενο γύρο περνάς δύο 12’6” που ήταν πίσω σου, προσπαθείς να μην ξεχάσεις πόσες φορές πέρασες από την κάθε σημαδούρα, ενώ ταυτόχρονα ψάχνεις τον αντίπαλό σου για να εκτιμήσεις τη θέση σου.

Και εκεί που έχεις χαθεί, ο στίβος αρχίζει να αδειάζει, η κατηγορία Surf αρχίζει να τερματίζει και να φεύγει από τη μέση και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν στο τελευταίο lap, που όμως τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί.

Τι έγινε τελικά? Αυτό που συνειδητοποιείς, είναι, ότι σε έναν τέτοιο αγώνα ο αντίπαλος είναι μόνο ο εαυτός σου και οι επιδόσεις σου, περιμένοντας το αποτέλεσμα πολύ αργότερα, κάτι σαν το άγχος των Πανελληνίων εξετάσεων σε αναμονή των αποτελεσμάτων.

Αυτό που κέρδισε όμως όλα τα συναισθήματα, είναι η διασκέδαση και ικανοποίηση. Η άποψη που κυριάρχησε σε κάθε πηγαδάκι μετά τον τερματισμό είναι ότι ήταν ο καλύτερος αγώνας ever.

Επιτυχία ή όχι, στην επιλογή του πότε θα γίνει το Beach Lap, προσπάθεια και επιδόσεις, ενδιαφέρον, πίεση, αγωνία, χάθηκα, ήταν οι περισσότερες εκφράσεις, ενώ όλοι έκλειναν με την πρόταση “το επόμενο να είναι ίδιο”.

loutsa2 14

 

 

Τα δύσκολα τώρα περνάνε στην επιτροπή, που πρέπει να καταχωρήσει όλες τις διελεύσεις (συνολικά 1040 διελεύσεις), να ελέγξει αν όλοι εκτέλεσαν σωστά τη διαδρομή τους, να χωρίσει τις κατηγορίες του μικρού και του μεγάλου στίβου και να βγάλει τα αποτελέσματα μέχρι να τελειώσει το γεύμα των αθλητών.

loutsa2 13

15:30 βάση προγράμματος για την απονομή και το βάθρο γέμισε νικητές σε όλες τις κατηγορίες, ανάμεσα σε επευφημίες, χειροκροτήματα και ενθουσιασμό. Ο κ. Αθανάσιος Βουλγαρίδης, Γενικός Γραμματέας του Ν.Α.Σ., απένειμε στη συνέχεια, τα μετάλλια στους νικητές των αθλητών σωματείων της Ε.Ο.Κ.-Κ.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, που κάθε φορά γίνονται και περισσότεροι. Μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης ο Σπύρος Μοναστηριώτης ηλικίας μόλις 6 ετών.

Τα καλύτερα έπονται όμως, με τον δυνατότερο αγώνα SUP, τον διάπλου της Ιστορικής Διώρυγας Κορίνθου, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.


 Με τα φτερά του Red Bull


Νικητές ανά κατηγορία:

Κατηγορία Ανδρών 14’0’’
1η θέση: Νίκος Συρίγος (Naish Javelin LE 14’0”)
2η θέση: Κώστας Ανδρικόπουλος (Naish Javelin LE 14’0”)
3η θέση: Τάσος Μοναστηριώτης (Naish Javelin LE 14’0”)

Κατηγορία Ανδρών 12’6”
1η θέση: Φαίδων Δούκας (Naish , Javelin LE 12'6")
2η θέση: Γιώργος Κλεινάκης (Naish Javelin LE 12’6”)
3η θέση: Άκης Χρυσοχού (NSP Race 12’6”)

Κατηγορία Γυναικών 14’0”
1η θέση: Κωνσταντίνα Κονταρίνη (Naish Maliko 14’0”)
2η θέση: Ηλιάνα Λακαφώση (Starboard, Allstar 14’0”)
3η θέση: Βιργινία Εθνοπούλου (Naish Javelin 14’0”)

Κατηγορία Γυναικών 12’6”
1η θέση: Σοφία Κασίμη (Naish, Javelin MC 12’6”)
2η θέση: Ελένη Γεροντή (Fanatic, Falcon 12’6”)
3η θέση: Άρτεμις Βαρθολομαίου (RRD 12’6”)

Κατηγορία Νέων 14’0”
1η θέση: Δημήτρης Νικολαϊδης (NSP, 14’0”)
2η θέση: Νίκος Κρικέλης (Naish Javelin LE 14’0”)
3η θέση: Πέτρος Γκίκας (Naish, Javelin 14'0")

Κατηγορία Νέων 12’6”
1η θέση: Γιώργος Γιγίνης (Naish, Javelin LE 12’6”)
2η θέση: Δημήτρης Δούκας (Naish Javelin LE 12’6”)
3η θέση: Μαρίνος Πυλαρινός (Tabou 12’6”)

Κατηγορία Νεανίδων
1η θέση: Μυρτώ Ανδρονή (Naish Javelin 14'0")
2η θέση: Μελίνα Τοπούζη (Naish Javelin LE 14’0”)
3η θέση: Λέα Στάλμαν (NSP 14’0”)

Κατηγορία Παιδιών
1η θέση: Πέτρος Κονταρίνης (Naish Maliko 12’6”)
2η θέση: Ιωσηφίνα Μαρινάκου (Naish Javelin LE 12’6”)
3η θέση: Ανδρέας Βούλγαρης (Starboard, 12’6”)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι χρόνοι ανά κατηγορία ΕΔΩ:

Lourtsa2 results category

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι χρόνοι κατά σειρά τερματισμού ΕΔΩ:

Lourtsa2 results all

 

PHOTO GALLERY: 

gallery loutsa2

 

VIDEO:

bottom banner 2016

online pharmacy