levitra buy
21.03.17

1st Open SUP-WAVE Contest στη Ακτή Βουλιαγμένης!

sup wave banner small

Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!

Έχεις σκάφος και κουπί; ξέρεις ισορροπία και έχεις λίγη εμπειρία; Τότε  δήλωσε συμμετοχή και λάβε μέρος στον πρώτο αγώνα SUP WAVE στην Ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ένα αγώνα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε, Καγιάκ,  SUP και  SURFING (Ε.Ο.Κ-Κ). Έλα να διασκεδάσεις, έλα να αισθανθείς την αδρεναλίνη να σε συνεπαίρνει, όχι από την ένταση του αγώνα αλλά γιατί θα πάρεις το πρώτο σου κύμα και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ.

Τόπος διεξαγωγής αγώνα:Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παραλία της Ακτής Βουλιαγμένης (ΕΤΑΣΑ).

Ημερομηνία αγώνα: Χρονική περίοδος 12 ημερών. Με ανοικτή ημερομηνία διεξαγωγής από 27 Μαρτίου 2017 μέχρι 7 Απριλίου 2017 σε αναμονή κατάλληλων καιρικών συνθηκών: νότιοι άνεμοι και ανάλογος κυματισμός.

Διάρκεια αγώνα: Μία ημέρα, εάν οι καιρικές συνθήκες είναι οι κατάλληλες ή δύο ημέρες, εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν και οι ημέρες (μία αργία και μία εργάσιμη) συνδυαστούν. Υπάρχει πιθανότητα, αν οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθήσουν για την διεξαγωγή του αγώνα, να δοθεί παράταση ορισμένου χρόνου.

ΣυμμετοχέςΣε αυτόν τον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Ανεξάρτητα εμπειρίας, φύλλου και ηλικίας. Συμμετέχουν όλοι οι έχοντες δελτίο αθλητού Σωματείου Μέλους της Ε.Ο.Κ.-Κ αλλά και όλοι οι μη έχοντες την αθλητική ιδιότητα που επιθυμούν να συμμετέχουν και προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Συνδεσμος (Ν.Α.Σ.) και οι συνεργάτες του, διοργανώνουν  υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της "Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ, SUP και SURFING" (Ε.Ο.Κ-Κ), τον  1ο Ανοιχτό Διασυλογικό Αγώνα SUP-WAVE. Οι ελπίδες των διοργανωτών είναι, ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι καιρικές συνθήκες θα επιτρέψουν να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας.

Η Ε.Ο.Κ-Κ., έχοντας πια εντάξει το άθλημα του SUP (Όρθια Σανιδοκωπηλασία) στα αθλήματα που καλλιεργεί, με σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θέλει να δείξει σε όλο το αθλητικό δυναμικό που έχει στις τάξεις της, σε όλους τους φίλους που ασχολούνται αθλητικά με αυτό αλλά και στο ευρύ κοινό, τις δυνατότητες και τις προοπτικές αυτού του νέου, αλλά πολλά υποσχόμενου αθλήματος.

Σύμφωνα με όσα γράφει και η προκήρυξη του αγώνα:

"Η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου (Ν.Α.Σ) και της Ε.Ο.Κ.-Κ. είναι γιορτή και παρουσίαση - επίδειξη του (SUP WAVE) δηλαδή του αθλήματος της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας στο κύμα τόσο στους ίδιους τους αθλητές που πρώτη φορά διαγωνίζονται σε αυτότο αγώνισμα αλλά και στο ευρύ κοινό που δεν το γνωρίζει και θα ήθελε να μάθει σχετικά με αυτό.
Η Επιτροπή Αγώνων δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την αθλητική ικανοποίηση των συμμετεχόντων μέσα από μια σωστή αθλητική διοργάνωση που θα προάγει το άθλημα.
Η Ε.Ο.Κ-Κ. επίσης επιθυμεί τη σωστή παρουσίαση του αθλήματος στο παρευρισκόμενο κοινό αλλά και σε όλους όσοι θα ενημερωθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης τους οποίους επιθυμεί να προσεγγίσει αθλητικά και να προσελκύσει στο άθλημα της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας και κατ’ επέκταση στις τάξεις και τα Σωματεία της."

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η καταληκτική ημερομηνία για Δηλώσεις Συμμετοχών στον 1ο Διασυλλογικό Αγώνα Κυματολίσθησης SUP, ήταν όπως αναφέρεται και στην Προκήρυξη, μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017. Λόγω όμως κάποιων τεχνικών εργασιών που πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό στην πλαζ Ακτή Βουλιαγμένης, η αρμόδια διεύθυνση και το λιμεναρχείο άργησαν να δώσουν την τελική έγκριση για την διεξαγωγή του αγώνα. Οπότε η περίοδος δηλώσεων παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα  27 Μαρτίου 2017.

 Μην χάνετε λοιπόν καιρό, δηλώστε τώρα συμμετοχή στον αγώνα-γιορτή, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα


 

 Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

 


 Βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά εδώ:

 

Υπεύθυνη Δήλωση:download            |         Υπεύθυνη δήλωση για παιδιά: download

  


 Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η Προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ 

 sup wave smal

 

 

cialis buy
levitra buy