levitra buy
24.10.18

LOUTSA SUP CHALLENGE 2018 - 2nd edition

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 έρχεται η επανάληψη του "Loutsa SUP Challenge 2018"

Μετά το πολύ πετυχημένο πρώτο event που διοργάνωσε το Athens Watersports Club, στις 8 Ιουλίου 2018, στη Λούτσα, δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε για το δεύτερο.

Ο καιρός φαίνεται υπέροχος και αρκετά ζεστός για την εποχή και αν το νοτιαδάκι της πρόγνωσης παραμείνει, τότε μπορεί να απολαύσουμε όλοι ένα εύκολο downwind, σε συνθήκες που δεν θα είναι απαγορευτικές για τους λιγότερο έμπειρους.

Τα SUP events του AWS Club απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ! Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, η ηλικία σας ή ο εξοπλισμός που διαθέτετε, ασχέτως αν είστε αθλητής ή απλός λάτρης του Stand Up Paddle Surfing, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία, μπορείτε να συμμετέχετε, να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας, να τερματίσετε, να ζήσετε τον ανταγωνισμό ή απλά να ευχαριστηθείτε τη βόλτα και την παρέα.

loutsa sup challenge 2018

Οι διοργανώσεις SUP του Athens Watersprots Club είναι πάντα μια μεγάλη γιορτή, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση για προσπάθεια και επιδόσεις. 

Τα άριστα σχεδιασμένα SUP events, στον μοναδικό κόλπο της Λούτσας, μύησαν πολλούς στο άθλημα του SUP. Ανεπανάληπτα Downwinds, Flat water races με τεχνικές στροφές, Super lap events, όπου η στρατηγική έρχεται να προστεθεί στα απαραίτητα προσόντα του συμμετέχοντα, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα συνεχίζει να παραμένει αδιαπραγμάτευτο δεδομένο, μετά από 27 αγώνες SUP των διοργανωτών από το 2010 μέχρι σήμερα.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία. Ελάτε να κωπηλατήσουμε μαζί στη Λούτσα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και λάβετε μέρος στο “Loutsa SUP Challenge 2018”

Register-Now-Button

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κατηγορίες σκαφών 14'0":

14'0" ΑΝΔΡΩΝ | 14'0" MASTER ΑΝΔΡΩΝ14'0" ΓΥΝΑΙΚΩΝ
14'0" ΝΕΩΝ  | 14'0" ΝΕΑΝΙΔΩΝ  

Κατηγορίες σκαφών 12'6":

12'6" ΑΝΔΡΩΝ | 12'6" MASTER ΑΝΔΡΩΝ  |12'6" ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12'6" ΝΕΩΝ  | 12'6" ΝΕΑΝΙΔΩΝ
12'6" ΠΑΙΔΩΝ  | 12'6" ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Κατηγορίες σκαφών FUN:

FUN ΑΝΔΡΩΝ | FUN MASTER ΑΝΔΡΩΝ | FUN ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Αναλυτικότερα:

Κατηγορία 14’0’’ : Σκάφη τύπου Race-Touring, μήκους μεγαλύτερου των 12’6’’ και μικρότερου ή ίσου των 14’0’’

Κατηγορία 12’6’’ : Σκάφη τύπου Race-Touring, μήκους μικρότερου ή ίσου των 12’6’’

Κατηγορία FUN : Σκάφη τύπου surf-wave, μήκους μικρότερου ή ίσου των 12’0’’

Κατηγορία Νέων και Νεανίδων : Παιδιά ηλικίας 13-18 ετών (γεννηθέντες 2001-2005)

Κατηγορία Παίδων και Κορασίδων : Παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών (γεννηθέντες από 2006 και μετά).

Κατηγορία Master : Άνδρες μεγαλύτεροι των 40 ετών (γεννηθέντες ως 1977)

Στην κατηγορία Παίδων και Κορασίδων επιτρέπεται η συμμετοχή με σκάφος μέχρι 12’6’’. Συμμετέχων που επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε δυσκολότερη κατηγορία από αυτή που ανήκει, σκάφους ή ηλικίας, π.χ. οι νέοι στους άνδρες, οι νεάνιδες στις γυναίκες, και οι FUN στις 12’6’’ ή 14’0’’. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να εγγραφεί σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ κατηγορία, σε αυτή που δήλωσε. Συμμετέχοντες με σκάφη μήκους μεγαλύτερου των 14’0’’ ή με άλλου τύπου σκάφη (π.χ. σκάφη με περισσότερους του ενός αναβάτες) μπορούν να συμμετέχουν, θα είναι όμως εκτός συναγωνισμού. Τα φουσκωτά σκάφη, θα εντάσσονται στις κατηγορίες που ανήκουν, σύμφωνα με τον τύπο και το μήκος τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο “Loutsa SUP Challenge 2018”, πρέπει να προσκομίσουν τα εξής:

  • Δήλωση συμμετοχής. On-line: ΕΔΩ
  • Πρόσφατη Ιατρική βεβαίωση ή Αθλητικό Δελτίο οποιουδήποτε αθλήματος εν ισχύ που βεβαιώνει την καλή υγεία του κατόχου.
  • Υπεύθυνη δήλωση.
  • Χρηματικό ποσό 20€

Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι Ιατρικές βεβαιώσεις πρέπει να αποσταλούν μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στις 12:00 π.μ. Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να υπογραφεί στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα. Για τους ανήλικους κάτω των 18 ετών, η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης συμπληρώνεται από τον/την κηδεμόνα. Στην περίπτωση που ο/η Κηδεμόνας δεν είναι είναι παρόν/παρούσα την ημέρα του αγώνα, η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να φέρει το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή ΑΤ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε ήδη στείλει την Ιατρική βεβαίωση για το 1ο event και έχετε υπογράψει την Υ.Δ. δεν χρειάζεται να το ξανακάνετε.

Το χρηματικό ποσό συμμετοχής δίνεται την ημέρα του event.

Αποστολή δικαιολογητικών: μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με Fax: 2294302521

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έλαβαν μέρος και στο 1ο “Loutsa SUP Challenge 2018” τον Ιούλιο, θα πρέπει να φέρουν το lycra ττους. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ LYCRA. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα, τον στίβο κ.α. θα ανακοινωθούν σύντομα! 

Μείνετε συντονισμένοι!

ON-LINE ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Με τα φτερά του RED BULL !


Δείτε τι έγινε στην προηγούμενη διοργανωση:

 


banner loutsa sup challenge 2018

cialis buy
levitra buy