viagra super force
02.07.12

1st Stop of “Naish SUP Hellenic Cup 2012” - Results

sup0

The Braves only

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η προσπάθεια των SUPers για το κυνήγι της πρόκρισης στο διάπλου του μοναδικού Ισθμού της Κορίνθου.

Με τον άνεμο να φτάνει τα 32-34 μίλια και με διεύθυνση Β-ΒΑ, στην γραμμή της εκκίνησης βρέθηκαν 32 αθλητές από τους 36 που δήλωσαν αρχικά συμμετοχή την ημέρα των αγώνων. Από 11 χρονών μέχρι 50+ όλοι ήταν παρόντες στην γραμμή εκκίνησης.

Τα κύματα, που στη μέση της διαδρομής του κόλπου της Λούτσας είχαν ύψος 2 μέτρα, πολύ δύναμη, καλή γωνία και συχνότητα, έδωσαν επικό χαρακτήρα στην προσπάθεια των αθλητών, αλλά και στο πρώτο event της σειράς των τεσσάρων αγώνων του ‘Naish SUP Hellenic Cup 2012’. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα παιδιών του Γιώργου Φράγκου, αποτελούμενη από 4 παιδιά 11-15 ετών, δεν δείλιασαν ούτε στιγμή, πήραν κανονικά εκκίνηση, πάλεψαν με τα κύματα και τερμάτισαν όλα κανονικά.
Ο τίτλος “The braves only” που δόθηκε πρόχειρα και βιαστικά αλλά με χιούμορ και αισιοδοξία λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, όταν αθλητές από την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Λάρισα και την Αθήνα ματαίωσαν τις δηλωμένες συμμετοχές τους, γίνεται αυτόματα ο διακριτικός τίτλος πριν από το όνομα του κάθε αθλητή, που συμμετείχε και τερμάτισε αυτήν την δοκιμασία.

 

Η εσκεμμένη καθυστέρηση για να δοθεί η εκκίνηση λίγο αργότερα με χαμηλότερη ένταση ανέμου δεν ευδοκίμησε. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα που έπνεαν παρόμοιοι άνεμοι, γύρω στις 12:00-13:00 άρχιζε η εξασθένηση που σταδιακά έφτανε το μεσημέρι τα 15-17 μίλια.

Με τα συναισθήματα μπερδεμένα, την ανησυχία, την αμφιβολία, την υπερένταση και την αρδεναλίνη στα κόκκινα να κυριαρχούν, δόθηκε η εκκίνηση στους αθλητές, που μετά την πρώτη δυνατή κουπιά, άρχισαν να αισθάνονται διαφορετικά. Αυτή λοιπόν η αδρεναλίνη υπερίσχυσε και κατέκλυσε τον εγκέφαλο μηδενίζοντας όποιες αμφιβολίες υπήρχαν, μετατρέποντάς τες σε προσπάθεια και προσωπικό στοίχημα για τον καθένα.

Με πλάτη την απόλυτα οργανωμένη ασφάλεια των αγώνων, όλοι ανεξαιρέτως κινήθηκαν μέσα στα όρια και τις οδηγίες που είχε δώσει η επιτροπή στη σχετική ενημέρωση. Έτσι, παρά τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες, οι αθλητές κινήθηκαν στη σωστή πορεία σε σχέση με την διεύθυνση του άνεμου και το σημείο τερματισμού, πήραν τα κύματα και ένιωσαν μοναδικές στιγμές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο.

Τα παραπλέοντα σκάφη, το ναυαγοσωστικό σκάφος της ΕΝΑΚ καθώς και το Jet Ski Άνεμος, ήταν standby στο λιμάνι της Λούτσας, ώστε να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση ανάγκης. Εκτός από την επιτήρηση και την σιγουριά που παρείχαν με την παρουσία τους, έδιναν πληροφορίες και παροτρύνσεις σε όλους, για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια χωρίς προβλήματα.

Η επιτυχία του αγώνα αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στα πρόσωπα όλων όσων τερμάτισαν το downwind. Δεν ήταν μόνο τα χαμογελαστά πρόσωπα αλλά και η ικανοποίηση που εξέφρασαν για την πραγματική, δυναμική εμπειρία που έζησαν σε τέτοιες συνθήκες.

Το speed crossing στον Ισθμό της Κορίνθου δεν θέλει μόνο γενναίους αλλά και αποφασισμένους.

Μετά από ένα πρωτότυπο speed τσιμπούσι, με πίτσα FAN, spring rolls, σαλάτα, χυμούς και Redbull, η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον αγώνα Sprint 200 μέτρων, όπου αναμετρήθηκαν όλοι σε ζευγάρια με τον ίδιο εξοπλισμό αναδεικνύοντας τον πιο γρήγορο αθλητή.

Συγχαρητήρια στους γενναίους που αψήφησαν τις συνθήκες και αποφάσισαν να συμμετέχουν, ανοίγοντας τον δρόμο και για όλους τους άλλους που θα ακολουθήσουν σε παρόμοιους αγώνες. Συγχαρητήρια και στην ομάδα παιδιών του Γιώργου Φράγκου που έδωσαν ένα τόνο φρεσκάδας και αισιοδοξίας στο άθλημα.

Οι φωτογράφοι της Wet Productions, Αθηνά, Αλμπίνα και Αλέξανδρος ήταν εκεί για να αποθανατίσουν την προσπάθεια μέσα και έξω από το νερό.


Photo Galleries

General

Long Distance Race

Sprint RaceΥ.Γ. Μοναδική παραφωνία και απογοήτευση, η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Club στον τερματισμό που ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει, τελευταία στιγμή αποφάσισε να κατεβάσει την χοάνη και την αψίδα του τερματισμού, μήπως και χάσουν τη θέα της θάλασσας κάποιοι πελάτες του.

Next Stop: Ραντεβού στην Άνδρο και στο Άνδρος Surf Club στις 21-22 Ιουλίου 2012.

sup9

results

sup1

sup8

sup3

 sup4

 sup2

 sup11

 sup5

sup10

sup6 sup7

online pharmacy