viagra super force

Από τότε που πήρα το πρώτο κύμα στη ζωή μου, αρκετά χρόνια πριν, το surfing έγινε ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ζώντας στην Ελλάδα όπου το swell δεν το βρίσκει κανείς κάθε βδομάδα όπως σε πολλές άλλες “ευλογημένες” χώρες, προσπαθούσα να βρίσκομαι στο νερό όταν η πρόγνωση ήταν καλή, όχι πάντα με 100% επιτυχία.

Το SUP μπήκε στη ζωή μου τα τελευταία 5 χρόνια. Όταν έκανα την πρώτη μου απλή βόλτα, αμέσως σκέφτηκα ότι πρέπει να το δοκιμάσω στο κύμα.

Την πρώτη φορά που δοκίμασα να σερφάρω με ένα SUP σκάφος στο κύμα, σκέφτηκα "εδώ είμαστε". Ένας καλός τρόπος να περνάς καλά, όταν το κύμα είναι μικρό και δεν κάνει για surfing.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 8:00 το πρωί στην καρδιά του Παρισιού, με -2οC δόθηκε η εκκίνηση του μεγαλύτερου αγώνα SUP του κόσμου.

700 συμμετέχοντες, Pro (Elite) και Leisure (Open), πήραν θέση για τη μαζικότερη εκκίνηση αγώνα SUP, λίγο μετά την γέφυρα του Bercy στο ύψος της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πότε, πως και απο ποιούς δόθηκε το όνομα «Όρθια Σανιδοκωπηλασία» στο άθλημα SUP, όπως έχει πλέον καθιερωθεί και αποκαλείται στα Ελληνικά?

Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω,  στον Οκτώβριο του 2010. Η μικρή ιστορία του ονόματος έχει ως εξής:

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του πρώτου μεγάλου Πανελλήνιου αγώνα SUP, το «1st Hellenic SUPing Challenge 2010» στην Λούτσα, το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου 2010 και ενώ γραφόταν η πρώτη προκήρυξη SUP που γράφτηκε ποτέ, στο τραπέζι έπεφταν όλες οι ιδέες.

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου διεξήχθει το Red Bull Heavy Water, στο San Francisco της California.

Αντιπροσωπεύοντας επάξια το όνομα του event, κορυφαίοι αθλητές του SUP έπρεπε να καλύψουν μια απόσταση 12km από το Ocean Beach μέχρι τη Golden Gate Bridge, ανάμεσα σε κύματα 3-5 μέτρων.

Φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ άγριες, όπως ομολόγησαν οι περισσότεροι από τους αθλητές. Τα τεράστια κύμματα, το κρύο νερό και η περιορισμένη ορατότητα λόγω της ομίχλης ήταν τα κυρία χαρακτηριστικά του αγώνα.

Την πιο ζεστή υποδοχή βρήκαν όσοι φίλοι SUPers αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη φιλόξενη πόλη της Αιδηψού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (30/9-1/10) και να συμμετέχουν στο «1ο Edipsos Multisports and Wellnes Festival”, ένα φεστιβάλ αθλητισμού και ευ ζήν, που περιλάμβανε και Stand Up Paddle Surfing.

Ήταν μια καινοτόμος εκδήλωση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα), η οποία συνδύαζε αθλήματα όπως η κολύμβηση, η ποδηλασία, το τρέξιμο, το SUP αλλά και το beach volley, με δράσεις ευζωίας στα ιαματικά νερά της Αιδηψού.

Δείτε το Recap Video του "Loutsa SUP Challenge 2017", ενός ακόμη αγώνα SUP που διοργάνωσε το Athens Watersports Club στη Λούτσα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

95 SUPers συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή, αγωνίστηκαν σε έναν μοναδικό στίβο Super Lap, άλλοι πάλεψαν για μια θέση στο βάθρο, άλλοι απόλαυσαν τη διαδρομή δοκιμάζοντας την αντοχή τους, όλοι όμως διασκέδασαν και πέρασαν μια αξέχαστη Κυριακή.

Σελίδα 1 από 28
online pharmacy